Σχετικά Με Μας

Η εταιρεία SunTower Plaza ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2013 από δύο φιλόδοξα, νεαρά αδέρφια που είχαν στόχο να κάνουν μια δυναμική είσοδο στον τομέα του λιανικού εμπορίου στην Κύπρο. Με συνοδοιπόρο την έμπειρη καθοδήγηση των γονιών τους προχώρησαν στην υλοποίηση της ιδέας τους.

Ξεκινώντας με ένα κατάστημα στη Λευκωσία και όραμα να επεκταθεί σε όλη την Κύπρο, το SunTower Plaza άρχισε να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Ένα χρόνο αργότερα, το SunTower Plaza άνοιξε το δεύτερο του κατάστημα, αυτή τη φορά στην Πάφο, και συνεχίζοντας την επιτυχή του πορεία, το Μάρτιο του 2018 άνοιξε ακόμα ένα στη Λάρνακα.
Σήμερα, τα τρία καταστήματα της εταιρείας προσφέρουν στο αγοραστικό κοινό μια μεγάλη ποικιλία από έπιπλα, λευκά είδη, στρώματα και διακοσμητικά. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από σαλονάκια, τραπεζαρίες, υπνοδωμάτια, μικροέπιπλα και έπιπλα κήπου, σεντόνια, κουρτίνες, blinds όπως επίσης και πίνακες, ρολόγια τοίχου και άλλα είδη διακόσμησης. Επιπρόσθετα, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα εξοπλισμού όχι μόνο σπιτιών και διαμερισμάτων, αλλά επίσης ξενοδοχειακών μονάδων και χώρων εστίασης.

Οι επόμενοι στόχοι του SunTower Plaza είναι η είσοδος στην αγορά της Λεμεσού και η συνεχής εξέλιξη της εταιρείας, που μέσα από την ανοδική της πορεία συνεχίζει να προσφέρει στο αγοραστικό της κοινό, πολύ καλά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.